Strona 1 z 1

(za)lotnik

: wt 07 paź, 2008
autor: Abi
      • (za)lotnik
    • na dopalaczu mijasz bramę Piotra
      chcesz mi pokazać wszystko w szybkim tempie
      budząc obawy na najwyższych piętrach
      tam gdzie pierzaste dosięgają wszędzie

      a kiedy z pętli wychodzisz w ósemkę
      co dla mnie zawsze jest nieskończonością
      w mroku kieszeni skurczem dłoni męczę
      obły talizman pokryty wilgocią


      [size=99px](27.09.2008r.)[/size]