Strona 1 z 1

Chciej więcej

: pn 17 lis, 2008
autor: LCzerwosz
Sny twoje są niepewne siebie,
raz po raz zrywane
przejmującą ciszą nocy,

W pełnym słońcu
dźwiękiem budzika wyrwane
do odpowiedzi.
Zaniemówiły.
Masz ściągę, dołącz snów kilka moich,
jeśli za mało do życia jest podniety.

Chciej więcej.
Ty naprawdę sny swoje przeżyj.