dobry człowiek

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

jadem nasycił tęsknoty
wiatr między ścianami
zamilkł w niesłyszalnym hałasie
a pod oknem rośnie zawsze ta sama róża
Alicja nic nie zmieni spod kurzu
na pieczęci strachu

po pracy ogląda zamknięte od środka
drzwi własnego domu przez płaski ekran
każdy komentarz uczy