na spacerze

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

a było bezpiecznie
jak w sklepie z pamiątkami
oglądałem ramkę do twojego zdjęcia

wysiadłaś na moim przystanku
i nie porwał cię wiatr

nie będę mówił o snach
pomyślę tylko o jutrze

po drugiej stronie dnia
między skrzydłami zegara
nie zapytałaś o pogodę
każdy komentarz uczy