spojrzenie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

obejmę wzrokiem orła
nie będę polować
rozgrzane skrzydłami pytania
spłyną jak śnieg

zamknij oczy
nie odchodź dalej niż oddech
a zobaczysz więcej od słońca
skarby rodzą się w dłoniach
zagubionych myśli
każdy komentarz uczy