już nie czekam

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

pościeliłaś zapomnianym wierszem
jeszcze przed kolacją
stare biurko ze strychu
wróciło z zatrzaśniętą szufladą
i kusi ciszą

zwykle budzą mnie dzwony
z pobliskiego kościoła
jutro będę czekał na ich dźwięk

nic się nie zmieniło
spacer las i pies
tylko śniadanie smakuje powrotem
każdy komentarz uczy