pranie

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

już taki jest
mój każdy dzień
jeśli się uda
to przez przypadek

nie liczę zamierzeń
żeby sił wystarczyło

moknę na lince
zawieszony przez świat

co rano mnie ściągasz
i mówisz że pachnę świeżością
każdy komentarz uczy