wyspa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

wszystko już było
tylko ty jesteś dziewicza
źrenicami rozdajesz rosę

w bursztynie znajduję treść
odkrywam nowe słowa

ostatnia szuflada jest taka sama
pierwsza czeka na lokatora

rodzisz się co rano
ja nie umieram wieczorem
każdy komentarz uczy