cisza

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

zabiera co jakiś czas
mądra zachodami
lecz długość nocy
nie od niej zależy

zostawieni
na krok od drzwi
mamy wierzyć
że świt pokaże klamkę

jednak wciąż słyszę lepiej
gdy jest ciemno
każdy komentarz uczy