Strona 1 z 1

przed wiosną

: pt 10 cze, 2022
autor: Mariusz
czy wybaczysz mi listopad
po półciepłym pażdzierniku
tutaj nie znają Vivaldiego

przejdźmy się alejami
gdzie milczą dzwony

bez wiatru i mrozu
nie przeżyjemy zimy

a w domu
święta
co tydzień