piano

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

a może to nic
na pewno nic
zanim zacznie padać
w słońcu wszystko wygląda inaczej

dwie kropelki pod serwetką
zmienione w bursztyn
proszą o szansę
jak fortepian zza ściany

chociaż są tylko chwilą
zamkniętą we łzach wierzby
na rozstaju
każdy komentarz uczy