Strona 1 z 1

fala

: sob 11 cze, 2022
autor: Mariusz
chciałoby się milczeć z wiatrem
i zaszaleć jak on
trudno teraz boso
przejść przez ulicę

mięta rośnie w doniczce
a okna otwieram
przy drugim piwie

kiedyś chodziłem na grzyby
dzisiaj wystarczy jeden
w domu

zabiorę cię gdzie chcesz
po następnym