Strona 1 z 1

przeniesienie

: sob 11 cze, 2022
autor: Mariusz
nie dziw się że wychodzę
kiedy pierzesz firany
dzisiaj z zepsutych jabłek
można zrobić wszystko

coraz mniej drzew w lesie
i grzyby nie te same
a ty mnie pytasz
o dzieci