w domu

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

o tym co ważne
wiedzą łzy które są nieme
i bezszelestne drzewa

nie wyrzucę krzesła
dlatego że jest inne
zapytam tylko o pocałunek
na powitanie
każdy komentarz uczy