Strona 1 z 1

ziemia do obiecania

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
to nic
jestem tylko trochę zmęczony
za chwilę przyjdę
gotujesz przecież najlepsze pierogi

kiedy noc sklei nasze powieki
obudzi się Ikar
bym rano znów leczył rany