Strona 1 z 1

wir

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
lubimy zamykać obrazy w ramach
jak dobrze że mam kilka
na łące

nie czuję się zbyt komfortowo
w skarpetach na plaży
podobnie jak czerwony kapturek
przed dworcem po piętnastej

i jeszcze zegarek zgubił wskazówkę