Strona 1 z 1

kanion

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
pierwsza przysięga była bez podpisu
imion przecież nikt sobie nie wybiera
za słowami puste koryto
czeka na wodę

tylko we śnie szerokie wiosła
zostawiają ślady
nie płyń za mną
do jutra