kanion

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

pierwsza przysięga była bez podpisu
imion przecież nikt sobie nie wybiera
za słowami puste koryto
czeka na wodę

tylko we śnie szerokie wiosła
zostawiają ślady
nie płyń za mną
do jutra
każdy komentarz uczy