droga

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

codziennie rozdeptuję twoje słowa
już na podwórku mogę chodzić boso

gdyby nie zazdrość sąsiadów
zapomniałbym że śpię w jedwabiach
i wiem dlaczego masz tak delikatne dłonie

na karę jeszcze za wcześnie
bo dni znajdują wciąż nowe zachody
każdy komentarz uczy