Strona 1 z 1

droga

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
codziennie rozdeptuję twoje słowa
już na podwórku mogę chodzić boso

gdyby nie zazdrość sąsiadów
zapomniałbym że śpię w jedwabiach
i wiem dlaczego masz tak delikatne dłonie

na karę jeszcze za wcześnie
bo dni znajdują wciąż nowe zachody