Strona 1 z 1

droga 2

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
nie płacz kochanie
jeszcze troszeczkę
ja wiem ja wiem
do chmur jest blisko

to nie my walczymy
i niech tak będzie
wystarczy gestów
tylko kochanie