Strona 1 z 1

chodzi lisek

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
kiedy wstaje dzień
staram się ustalić
gdzie jestem

dobrze że pies mnie poznaje
a winogrono jeszcze dojrzewa

już czas dorosnąć
do dzieciństwa

i tak krzyś
zabierze mi zabawki