chodzi lisek

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

kiedy wstaje dzień
staram się ustalić
gdzie jestem

dobrze że pies mnie poznaje
a winogrono jeszcze dojrzewa

już czas dorosnąć
do dzieciństwa

i tak krzyś
zabierze mi zabawki
każdy komentarz uczy