związek

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

tam gdzie przetną się drogi
wybije źródło
mosty postawimy później
tęcza pokaże jak

nie boję się burzy
to tylko soda w szklance wody
zawsze można ją wypić

na kolację pocałunek
nie wystarczy jeszcze
trochę więcej trzeba
gwiazd
każdy komentarz uczy