przepowiednia

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

wiatr przewraca strony
kiedy czytam
w ogrodzie bez drzew

brzmisz jak deszcz

minie kilka lat
zanim zrozumiem
gdzie jesteś

a później błękit
przed burzą
każdy komentarz uczy