Strona 1 z 1

miejsce

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
las przestał już ze mną rozmawiać
chociaż progi są jego zasługą

mam wiele imion
jak większość ludzi

nie czyni mnie to człowiekiem
ani dębem na uboczu

wiatr jest wszędzie
czasem warto posłuchać
hałasu