miejsce

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

las przestał już ze mną rozmawiać
chociaż progi są jego zasługą

mam wiele imion
jak większość ludzi

nie czyni mnie to człowiekiem
ani dębem na uboczu

wiatr jest wszędzie
czasem warto posłuchać
hałasu
każdy komentarz uczy