jawa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

jak to możliwe że widzę
własne uszy
nie śniłem w południe
chyba brak magnezu
albo czegoś tam

ktoś odebrał mi zdolność
kredytową za moje pieniądze

chcę żyć do śmierci
tylko mojej

droga jest krótka
choć pełna fałszywych gwiazd
jedna z nich otwiera dzień
każdy komentarz uczy