praca domowa

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mariusz
Posty: 3238
Rejestracja: wt 30 wrz, 2008
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Mariusz »

granice nie istnieją
są tylko życzeniem
to tak jak prawda
w stogu siana

pierwszy rowerek
i dziewczyna

nie martw się mamo
zabijam czas
każdy komentarz uczy