Strona 1 z 1

odbiornik

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
przymroziło trochę
ale to nic
mam rękawice

za tarczą słońca ukryłem skarb
pewnie zostanie tam
do końca świata

bo drogowskazy mylą mi drogę
zwłaszcza te o lekach
i suplementach diety

widzę tylko
a właściwie nie widzę nic
bez pilota