Strona 1 z 1

inny odcień widma

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
nie zawsze jestem silny
nie zawsze wszystko wiem

gdzieś w oddali
płyniesz pod prąd
choć bliżej tęczy

to zupełnie tak
jakbyś wymyśliła lustro

zanim staniesz
po drugiej stronie
nauczę cię
zamiatać po snach