Strona 1 z 1

sen stolarza

: ndz 12 cze, 2022
autor: Mariusz
przed zimnym świtem
tulisz się do jaśka
jest jedynym
źródłem ciepła na ziemi

za chwilę dzień
stanie się beznogim stołem
drżenie utonie pod pościelą
jak zęby w jabłku