Strona 1 z 1

eurojackpot jabłoń

: czw 15 wrz, 2022
autor: Mariusz
dopóki cień pada na podwórko
nie warto ścinać drzew
po zmroku jaśnieją przylądki
prawie odbytych wypraw

błękitnookie nimfy
nie kuszą złem

może teraz
gdy stolik odżył
nowym telewizorem
i łatwiej dopasować buty
znajdziesz piątą stronę świata