Strona 1 z 1

wichrowe wzgórza

: sob 07 sty, 2023
autor: Mariusz
między kuchnią a łóżkiem
mgła wydaje się rzadsza
coraz częściej testuje
mój jeszcze dobry wzrok

dzwony przestały bić codziennie
nad ranem
jednak wciąż parzysz herbatę
o dziewiątej

kiedyś na pewno
uprzedzę słowa
zanim wyblakną