Strona 1 z 1

ściany

: sob 07 sty, 2023
autor: Mariusz
nie wybaczaj mi
zimnych poranków po przespanej nocy
zagubionych rąk przed kolacją
codziennie wyższej inflacji
i za dużego mieszkania

spod mokrej poduszki mówisz dobranoc

jutro
po odgrzanym obiedzie
znów nie wyjdę z psem

zbyt wiele mam słońc pod dachem
by zobaczyć twój uśmiech
albo go sobie przypomnieć