Strona 1 z 1

w jej oczach

: wt 24 sty, 2023
autor: Mariusz
to chyba nie moje miejsce
piękno tak bezdźwięczne
jak kłos na wietrze

jednak słucha moich myśli
złodzieja i ofiary
przy jednym konfesjonale