Strona 1 z 1

klucz

: ndz 14 maja, 2023
autor: Mariusz
zna mnie jak mało kto

bezszelestnie przykucnął
czasem chowa się w trawie

lubię kiedy lekceważy wiatr
nocą przerywa ciszę

między zielenią a błękitem
tam gdzie jeszcze nie już
lecz za chwilę
studzi myśli i słowa

wtedy słucham