Strona 1 z 1

stado

: pt 19 sty, 2024
autor: Mariusz
które jutro jest lepsze
czyje wczoraj prawdziwe
poza siecią nie ma zasięgu
dla oczu i ręki dla reszty świata

uczymy się różnic
między jabłkiem a kamieniem

strażnik przykazań liczy się z tym
że podając dłoń grzesznikowi
nie zawsze ją straci i nie zawsze odzyska

wiele słów padło przed domem na ławce
wszystkie przeżyły w jednym ogrodzie