Strona 1 z 1

po czasie

: czw 16 lip, 2009
autor: Mariusz
widzisz kochanie to już tyle lat
wciąż taki sam ale inny
jak obiecałem

czy warto było dźwignąć grzech
i ponieść chwilę
nigdy nie myślałem tak o pokorze
a jednak jest wielka
zupełnie jak kiedyś twoje oczy
nie wiem tylko czy mam żałować

krzyż potrafi być słodki
gdy zasłania ból
a deszcz zmywa krew