Strona 1 z 1

w delegacji

: ndz 19 lip, 2009
autor: Mariusz
ten pokój nie miał okien
a czułem smak dnia

wstań i idź

spacer środkiem ulicy
przywróci równowagę
galeriami pychy

zasłonię oczy
i dojdę do dworca
w następnym mieście
zamieniają wino w wodę