Strona 1 z 1

na starym obrazie

: pn 20 lip, 2009
autor: Mariusz
ukrył się w tle
podobno tak bezpiecznym
wzrok niepokorny omija przeszkody
czasem zdobywa trofea

w bajkowym lesie nie ma już wilków
zostali tylko myśliwi

nie pytaj którędy
i tak ci pokażą
najbliższą drogę do baru

dachy nad słońcem plotkują
drzewa w znoszonych liściach
milczą ze wstydu

wiem że czekasz jak ja
na nowe historie
będziemy musieli
przesunąć nas pędzlem
na pierwszy plan