zakochana

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Hanna Dikta
Posty: 1414
Rejestracja: śr 26 lis, 2008

Post autor: Hanna Dikta »

znieczulam się spojrzeniem gestem
przypadkowym wygięciem warg
napełniam ciało kolejną dawką złudzeń
/wystarczy do rana/
żłobię powietrze obcasem
strofuję myśli ciążące uparcie ku górze

zapomniała o wyciu oklejona
cukrową watą dusza


jutro
zaboli podwójnie
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Hanna Dikta, łącznie zmieniany 1 raz.