Strona 1 z 1

anarchista (2011)

: wt 11 paź, 2011
autor: @psik
w moim barze mlecznym
nie sprzedają koktajli mołotowa
na wynos

boję się
ale ktoś to musi zrobić
strugam procę

wieczorami
po cichutku manipuluję
przy grawitacji