Strona 1 z 1

struny

: ndz 11 sty, 2009
autor: @psik
stroję się z tobą w ciemności
tnąc językiem mokre włosy
tatuuję ci żmiję pępka
i stwardniałe pestki sutków

a gdy poruszam strunami
a gdy poruszam palcami
a gdy poruszam wargami
budzę dźwięki twoich ust