Strona 1 z 1

dziewczyna na kacu

: ndz 11 sty, 2009
autor: @psik
pamiętasz wakacje
gdy zbudziłaś się z plażą
przyklejoną do ust

o świcie słońce
zaglądało do pustych
butelek naszych oczu

powiedziałaś
że nigdy więcej nie będziesz
pić morskiej wody