Strona 1 z 1

wypożyczalnia gwoździ

: ndz 11 sty, 2009
autor: @psik
a te krzyki
to ptaki majaczą od słońca
okno zabite gwoździami
z gorąca trzeszczy głucho

jest tak cicho
że mógłbym niepostrzeżenie
połknąć cały kurz w pokoju

muchy zbyt leniwe by brzęczeć
w słonecznych okularach
smarują się olejkiem