ssuka (2010)

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
@psik
Posty: 832
Rejestracja: ndz 28 wrz, 2008
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Post autor: @psik »

księżyc wciąga mnie w ulice
spuszczam się ze smyczy
park znajoma brama
samce pragnące
wcisnąć nos w nieswoje

nocą wykonuję przyjazne gesty
nie boję się niczego
jestem jeszcze młoda
nie znam smaku cudzej krwi
mogę wszystko za wszystko

rankiem rozrywam sutek
matka mnie za to nie lubi
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez @psik, łącznie zmieniany 1 raz.
Anarchia to stan umysłu a nie forma rządów.