statki

 Moderator: Tomasz Kowalczyk

ODPOWIEDZ
megi
Posty: 2345
Rejestracja: pt 26 wrz, 2008
Lokalizacja: skądinąd

Post autor: megi »

trafiony

od lat gramy
na uczuciach i emocjach
staczamy wielkie bitwy
aż pióra fruwają
pora ściągnąć bandery pirackie
wypłynąć na spokojne wody

chcieliśmy
odkryć dla nas bezludną wyspę
spójrz we mgle widać ląd

zatopiony?

jeszcze płyniemy
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez megi, łącznie zmieniany 1 raz.
DOBREGO 2018