Strona 1 z 1

rzuć mi wreszcie to cholerne koło

: ndz 01 mar, 2009
autor: megi
siedzimy przy przeciwległych brzegach
na stole stygnie kolejna nocna rozmowa
doprowadzam cierpliwość do perfekcji
analizuję za przeciw i na skróty
chodzę po wodzie pragnąc
uwierzyć we wszystko

i znowu tonę
w domysłach i półprawdach
przecież wiesz
że nie umiem pływać