Strona 1 z 1

forsycje nie zakwitły

: ndz 01 mar, 2009
autor: megi
kreślił sześć właściwych
blefował to oczywiste
powiedziała że już nie wierzy
w reinkarnację
pakując najpotrzebniejsze rzeczy
musiał wtrącić te swoje cztery grosze
nie byłby sobą

a pąki forsycji złapał mróz

przełyka piwo
ze szczyptą angielskiego humoru
noc w noc
sąsiad z góry słucha muzyki
płacze
zawsze za głośno
można się przyzwyczaić
do wszystkiego

rok temu przestał podlewać kwiaty
nie czytuje już gazet
nie potrafi wybaczyć
nawet sobie